Меню
Меню

BEEF BOX

 

Ние сме бутикова транжорна за месо, специализиран в разфасоването на говеждо месо. Подбираме доставчиците на говеждо, като държим месото да е от 100% пасищно отглеждани животни и без употреба на хормони. Нашето месо идва директно от фермерите, с които работим и собствената ни ферма до нашата малка специализирана транжорна. Гордеем се не само с наличието на месо с най-добро качество, но и с предоставянето на най-високото ниво на обслужване на нашите любими хора на света: Вие, нашите клиенти.

МИСИЯТА ни е да помагаме за подобряване на хранителните навици на нашето ощество към по-здравословни храни, за равиването на културата на консумация на чисто говеждо месо в България.

МЕЧТАЕМ все повече хора да търсят, да искат да чадат чисто месо и да го познават в детайли.

СТРЕМИМ СЕ ДА научим потребителите, че говеждото месо не се вари само в тенджера под налягане. То е крехко сочно и вкусно и ще Ви убедим, че се приготвя по много други рецепти освен винен кебап и телешко варено.

ЩЕ СЕ БОРИМ да Ви разкриваме много видове специализирани разрези, като ги предлагаме в подходящи разфасовки с лесни рецепти и информация за тънкости при приготвянето им, за да запазят хранителните и вкусовите си качества.

ОБЕЩАВАМЕ да Ви доставяме винаги висококачествено говеждо месо от чисто отглеждани животни. Ние вярваме искрено в нашата мисия и плащаме на нашите фермери справедлива цена за техните продукти, гарантирайки качество и устойчивост на бизнеса.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ЕКОЛОГИЧНО ОТГЛЕЖДАНИ ЖИВОТНИ

Нашите говедовъди отглеждат добитъка си в стада с бозаещи телета до максимално късна възраст. Това е естествена и често срещана практика в развитите животновъдни страни. Тя гарантира, че на кравите е позволено да бъдат майките по начина, по който са били предназначени, а задържането на телето при майката максимално дълго означава, че и двамата живеят щастлив живот без стрес.

Нашите земеделски производители са изцяло ангажирани с устойчивото отглеждане на животни, които живеят спокойно и позволяват на всяко животно да расте и да се развива според естествените му генетични заложби.

Нашите животни се отглеждат спокойно на открито, наслаждавайки се на здравословен живот без стрес. Това е нещо, в което дълбоко вярваме: хранителен режим за животните, в който основен компонент е пашата.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

НАШИТЕ ЖИВОТНИ

КАКТО ПРИРОДАТА ГИ Е СЪЗДАЛА

Бавнорастящи, етично отглеждани животни и чистото месо са в основата на философията на Beef Box Craft Butchery. Ние вярваме, че пълната ангажираност и близки отношения с колегите земеделски производители, които проявяват абсолютна отдаденост, принципност и почтеност при отглеждане, е един от най-важните елементи за качествени и устойчиви резултати.

 ФЕРМЕРИ, НА КОИТО ВЯРВАМЕ

Вярваме в нашите фермери, разговаряме с тях и те знаят какво търсим за нашите клиенти. Земеделските производители, с които работим изпозват антибиотици само ако животното се разболее и в нито един момент от отглеждането не се използват хормони за стимулиране на растежа. Животните преминават през всички етапи на отглеждане, така че да гарантират един наистина качествен краен продукт, а именно трупно говеждо месо, отговарящо на всички европейски изисквания. На всички етапи, хуманното отношение към животните е приоритет на нашите партньори.

Ние се грижим да предоставим на клиентите си вкусно и сочно месо от добитък, който е имал възможно най-здравословен живот. Това трябва да е достатъчно добро за всеки!

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки