Меню
Меню

Спагети Карбонара


Необходими продукти:

В съд с подсолена вода слагаме спагетите да се варят според инструкциите на опаковката. Нарязваме панчетата на ситни кубчета и запичаме на сух тиган до златисто. След като панчетата се е запекла и е отпуснала от мазнината добавяме ситно нарязания чесън и държим на котлона, докато чесъна омекне. В малка купа разбиваме жълтъците с пармезана докато се получи гъста лепкава паста. Готовите спагети прецеждаме и добавяме в тигана. Добавяме маслото и сместа от яйца и пармезан. Бъркаме енергично около 2-3 мин. докато се получи гъст сос. Накрая добавяме сол, черен пипер и сервираме.

CIAO A TUTTI! ВКУСНА ХРАНА И ПОДАРЪЦИ...

Всички обичаме пица, а колко по удобно от това да си изпечеш сам вкусна пица точно когато ти се прииска. Само сега, ако поръчаш две пизи, ще ги получиш в термо чанта, която след това можеш да използваш както намериш за добре.

АРАНЧИНИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА


Необходими продукти:

В дълбок тиган сотираме ситно нарязания чесън. Добавяме доматения сос, ориза и готвим на слаб огън в продължение на 20-тина минутки. По време на готвенето добавяме гореща вода или зеленчуков бульон (по избор). След като се сгъсти добавяме махаме от котлона и оставяме да се охлади. В дълбока тенджера слагаме олиото и го загряваме до около 170 градуса. От сместа правим средно големи топчета, овалваме в галета и пармезан и пържим до златисто. Готовите Аранчини слагаме върху кухненска хартия, за да се изпръхнат. На края сервираме.

Сирена

Маскарпоне Agriform 500 гр.
Маскарпонето с по-висока масленост (42%) е с мека и свежа консистенция, на цвят сметаново жълто и с еластична ...
10,99 лв.
Проволоне (полумесец)  200 гр.
Автентичното италианско сирене “Проволоне” е плътно, независимо от възрастта си и ярко. С времето то се ...
7,49 лв.
Грана Падано DOP  200 гр.
Grana Padano  е популярно твърдо италианско сирене. Сиренето има солен, пикантен вкус, с лек орехов отенък. ...
8,59 лв.
Грана Падано DOP на ЛЮСПИ 100 гр.
Типично за долината на Италианската река По, сиренето  Грана Падано D.O.P.  е финно и вкусно, превърнало ...
4,49 лв.
Бурата от Пулиа 2 бр х  125 гр.
Замразен продукт. За разгръщане на оптимален вкус, размразете в хладилник за 12 часа. Хранителни стойности в 100 ...
9,39 лв.
Пушена Бурата от Пулиа 2 бр х 100 гр.
Замразен продукт. За разгръщане на оптимален вкус, размразете в хладилник за 12 часа. Хранителни стойности в 100 ...
8,89 лв.
Крем от четири сирена  400 гр.
Крем от четири сирена 400 гр. Перфектен за паста, ризото, омлети, фокачи и като съставка за много други рецепти 400 ...
15,69 лв.
Крем от Пекорино Романо D.O.P.  400 гр.
Крем от Пекорино Романо D.O.P. 400 гр. Перфектен за паста, ризото, омлети, фокачи и като съставка за много други ...
24,09 лв.
Настърган пармезан 200 гр.
Настърган пармезан в удобна опаковка от 200 гр.
5,70 лв.
Zanetti Пармиджано Реджано 200 гр.
Точно това в комбинация с уникалния вкус, е причина Пармиджано Реджано днес да е световно популярен и масово ...
13,68 лв.
LA VAGUE - Дегустация вкъщи + подарък 1 бутилка "2019"
Препоръчан
Подаряваме по една бутилка от новата реколта Розе La Vague при покупка на тези 2 бутилки от реколта 2018 & 2019 ...
39,80 лв.

Prosecco за горещите летни дни

Prosecco Treviso Ca'Val Dry 0.750л.
CA’VAL CANTINA PRODUTTORI DI VALDOBBIADENE PROSECCO DOC  EXTRA DRY Продуктова група: БЯЛО ПЕНЛИВО ВИНО ...
17,98 лв.
Prosecco Treviso Ca'Val Brut 0.750л.
CA’VAL CANTINA PRODUTTORI DI VALDOBBIADENE PROSECCO DOC  BRUT Продуктова група: БЯЛО ПЕНЛИВО ВИНО ...
17,98 лв.
Prosecco Tallero Extra Dry 2017, 0.200 l - Cantina Riunite,Treviso, Veneto, Italy
Регион: Тревизо, Венето, 200-245 м. надморска височина Букет: Елегантен и съблазнителен, с нежни аромати от ябълки, ...
4,68 лв.
Пенливо бяло вино Просеко екстра драй DOC, Lamberti, Венето 0.750л.
Светъл, ярък сламен цвят, с фина и устойчива пяна. Чист, много привлекателен аромат на натурална остатъчна захар и ...
18,28 лв.
Montecampo Просеко  (Италия) 750 мл.
ЦВЯТ Искрящ, светъл, сламено-жълт цвят; фин и кристален мус с много деликатни мехурчета. АРОМАТ Интензивен и ...
15,08 лв.

Тирамису

Необходими продукти:

Сваряваме кафе, добавяме ликьора и оставяме да изстине. Белтъците се разбиват на сняг с две капки лимон или оцет, а жълтъците се разбиват на водна баня с пудрата захар до побеляване. Добавя се маскарпоне и леко се разбърква с дървена лъжица или сладкарска „близалка“. Накрая се добавят разбитите белтъци и отново бъркаме. Получава се лек крем. Всяка бишкота се потапя за 2-3 секунди в кафето с ликьор. Половината бишкоти се слагат на дъното на стъклен съд, така че да го запълнят. Бишкотите трябва да са плътно до стените на съда и да са плътно наредени една до друга. Отгоре намазваме с половината крем. Вторият слой бишкоти се реди перпендикулярно на първия. Намазва се с остатъка от крема и се поръсва обилно с какаото на прах. Оставяме в хладилник за няколко часа преди сервиране.

Лазаня „Патладжано“

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

Крайщата на патладжана се отрязват и се нарязва на тънки филийки. Направете същото и с останалите. Филийките патладжан се поставят в една тава върху кухненска хартия и се осолява. Остава така за 20-тина минути. След това се подсушава с кухненска хартия.
В голям тиган, на средна температура се загрява зехтина. Нарязаните на ситно- лук,чесън и моркови се сотират. След това се добавя ригана, черния пипер и солта. Готви се докато омекне и получи златист загар. Накрая се добавят доматите и се готви на слаб огън докато се сгъсти.

В друг тиган на силен огън се запечатва патладжана до златисто. В купа се разбърква изварата със сол и черен пипер. В тавивичка, в която ще се прави лазанята се редят:
Ред патладжани, тънък слой извара, даматен сос. Това се повтаря, докато се напълни тавата. За финал се настъргва кашкавала и моцарелата.

Покрива се с фолио и се пече 35 мин. на 170 С.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки