Меню
Меню

Условия за доставка

Извършваме доставки до дома на територията на град София, включително кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна, Горна баня, както и населени места Герман, Панчарево, Бистрица, Банкя, Кубратово, Световрачене, Негован, Чепинци, Долни Богров, Горни Богров, Кривина, Казичене. В случай, че не виждате вашето населено място, консултирайте се с отдел облужване на клиенти.

Поръчки, които са направени днес до 14:00 часа, ще бъдат доставени на следващия ден след 16:30. Доставки извършваме в периода от понеделник до петък. Поръчка направена до 14:00 в Петък ще бъде доставена в понеделник, поръчки направени след 14:00 в петък до 14:00 в понеделник ще бъдат доставени във вторник. Доставчикът ще се свърже с Вас по телефона и ще потвърди присъствието Ви на посочения адрес.

Всички поръчки ще бъдат доставени безплатно.

Минималната поръчка от онлайн бакалия *Хлеб и Сол* е на стойност 30 лева.

Можете да платите с карта при завършване на поръчката в сайта, а при заплащане с наложен платеж, можете да платите удобно в брой или с банкова карта.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки