Меню
Меню

Сортиране

Категории

Марки

Вид

TOHUN

TOHUN Шардоне 2018 750 мл.
От втора беритба ръчно брано, добре узряло грозде сорт “Шардоне”. Виното е със златистожълт цвят и ...
13,38 лв.
TOHUN Совиньон блан 2019 - 750 мл.
Произведено от ръчно брано, добре узряло грозде сорт “Совиньон блан” от собствени лозя, намиращи се в ...
13,38 лв.
ТОХУН Каберне Совиньон по Мерло 2017 - 750 мл.
Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде сорт “Каберне Совиньон”  и ...
13,38 лв.
ТОХУН Розе от Каберне фран по Пино Ноар 2019 - 750 мл.
Няма наличност
От ръчно брано, добре узряло грозде сорт “Пино Ноар” и “Каберне Фран”. Искрящ цвят, светла ...
13,38 лв.
Няма наличност

TOHUN

Винарска изба Тохун се намира там, където морският бриз се среща с френския дух. Роматика и традиция се вплитат, за да съзадат вина, които носят наслада с всяка глътка и всеки кристален звън. Поморийският майсторлък в лозарството и винарството датира от дълбока древност и е толкова ярък, колкото лятното слънце над платноходките и сърфовете в Черно море.  “Траките са го измислили” и са ни завещали традиции, които и до днес развиват най-ароматните винени сортове. Именно те създават вкус, който се разгръща като спокойна морска вълна. А с помощта на модерно оборудване от Италия и Германия бутилките, запечатали този древен занаят, достигат до теб и пренасят усещане за земя, слънце, море и вино.

TOHUN

TOHUN Изображение

Винарска изба Тохун се намира там, където морският бриз се среща с френския дух. Роматика и традиция се вплитат, за да съзадат вина, които носят наслада с всяка глътка и всеки кристален звън. Поморийският майсторлък в лозарството и винарството датира от дълбока древност и е толкова ярък, колкото лятното слънце над платноходките и сърфовете в Черно море.

 “Траките са го измислили” и са ни завещали традиции, които и до днес развиват най-ароматните винени сортове. Именно те създават вкус, който се разгръща като спокойна морска вълна. А с помощта на модерно оборудване от Италия и Германия бутилките, запечатали този древен занаят, достигат до теб и пренасят усещане за земя, слънце, море и вино.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки